Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

50000 επισκέψεις


Εδώ και λίγα λεπτά ο μετρητής επισκέψεων έδειξε το μαγικό αριθμό 50.000. Για ένα ιστολόγιο με τόσο εξειδικευμένο αντικείμενο όπως το παρόν, ο αριθμός αυτός είναι πολύ σημαντικός και επετεύχθη σε διάστημα είκοσι μηνών. Ευχαριστώ όλους τους επισκέπτες των Ακροκεράμων, από τον πιο τακτικό έως αυτόν που μπήκε τυχαία και έμεινε μια στιγμή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στους φίλους αναγνώστες του ιστολογίου, οι οποίοι πριν λίγες ημέρες έφθασαν τους τριάντα έναν. Θερμούς χαιρετισμούς στέλνω επίσης στους συχνούς επισκέπτες από μακρινούς τόπους, όπως οι ΗΠΑ και η Ρωσία, χώρες που ακολουθούν την Ελλάδα σε επισκεψιμότητα.


Τον τελευταίο καιρό επαγγελματικοί και τεχνικοί λόγοι με κρατούν μακρυά από το ιστολόγιο και οι αναρτήσεις μου έχουν φθάσει τον ελάχιστο αριθμό. Φιλοδοξώ αυτό να αλλάξει σύντομα. Παρ' όλη την κάμψη στον αριθμό των αναρτήσεων, οι μέχρι στιγμής 478 αναρτήσεις κρατούν την κίνηση σε ικανοποιητικά επίπεδα, με ένα μέσο όρο ημερησίων επισκέψεων που υπερβαίνει τις εκατό.
Δημοφιλέστερη ανάρτηση αναδείχθηκε η
Γιάννης Τσαρούχης, ο ζωγράφος που απαθανάτισε τα νεοκλασσικά, με 1024 επισκέψεις από την ημέρα αναρτήσεώς της στις 20 Ιουλίου 2012. Μέχρι στιγμής είναι η πρώτη που υπερέβη τις χίλιες επισκέψεις. Ακολουθούν οι αναρτήσεις:
Τι είναι το ακροκέραμο; Απάντηση σε μία απορία από τη Βραζιλία, με 854 επισκέψεις από τις 10 Ιουλίου 2012 και 
Καλλιδρομίου 78 Εξάρχεια: το ερειπωμένο σπίτι των ανέμων στο λόφο του Στρέφη, με 691 επισκέψεις από τις 9 Μαΐου 2012. 


Βαδίζοντας ολοταχώς προς τις 100.000 επισκέψεις και τις 1000 αναρτήσεις, εύχομαι σε συλλέκτες, φιλότεχνους, φιλίστορες και απλούς περιέργους καλές περιηγήσεις στο μαγικό κόσμο των νεοκλασσικών διακοσμητικών τεχνών και ιδίως των ακροκεράμων.

Ο Συλλέκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: